Arbori si Plante Stabilizate

Sunt 47 produse

Prin intermediul arborilor si al plantelor stabilizate, puteti infrumuseta si improspata aspectul oricarui spatiu interior. Cum? Tehnologia inovativa de inlocuire a sevei cu o substanta ecologica care stopeaza procesul de maturizare al plantelor, mentinand insa, prospetimea si infatisarea lor naturala. Maniera de amenajare futurista cu plante 10...

Prin intermediul arborilor si al plantelor stabilizate, puteti infrumuseta si improspata aspectul oricarui spatiu interior. Cum? Tehnologia inovativa de inlocuire a sevei cu o substanta ecologica care stopeaza procesul de maturizare al plantelor, mentinand insa, prospetimea si infatisarea lor naturala. Maniera de amenajare futurista cu plante 100% naturale care necesita ingrijire minima si conditii de amplasare normale, aduce un suflu inspirational "green" oricarei incaperi, respectand principiile estetice, ecologice si economice. Design-ul placut printr-o gama variata de culori, texturi si forme creaza in interior o "mini-gradina" naturala care debordeaza de prospetime si vitalitate... Cadrul desavarsit pentru derularea atat a activitatilor profesionale printr-un plus de motivatie si energie asupra angajatilor, cat si a petrecerii unor momente de relaxare binevenite intr-un mediu neconventional "inside".

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 47 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.