Arbori Stabilizati

Sunt 19 produse

Bucurati-va de frumusetea neobisnuita a arborilor stabilizati fara sa va faceti probleme pentru ingrijirea acestora! Daca va intrebati care este longevitatea arborilor si planelor stabilizate ornamentale, sa stiti ca durata de viata, in functie de conditiile de concervare, varaiza intre 3 si 10 ani. Avantajele unor astfel de compozitii vegetale ...

Bucurati-va de frumusetea neobisnuita a arborilor stabilizati fara sa va faceti probleme pentru ingrijirea acestora! Daca va intrebati care este longevitatea arborilor si planelor stabilizate ornamentale, sa stiti ca durata de viata, in functie de conditiile de concervare, varaiza intre 3 si 10 ani. Avantajele unor astfel de compozitii vegetale sunt nenumarate. In primul rand, acestea sunt stagnate din procesul de crestere, ceea ce inseamna ca nu isi vor modifica dimensiunile in timp . In al doilea rand, nemaifiind vii, acestea rezista in locuri lipsite de lumina sau chiar expuse la curenti de aer rece, in care plantele normale ar fi afectate. Si nu in ultimul rand, arborii stabilizati nu mai atrag insecte sau alte organisme si nici nu aduna praf, caracteristici specifice exclusiv  organismelor vii.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 19 din 19 produse

Filter by:

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.