Bulbi si Seminte

Sunt 48 produse

Amenajarea unei gradini care sa va impresioneze toti musafirii nu a fost nicicand mai la indemana. Bulbii si semintele de flori de care dispunem va ofera posibilitatea de a crea un spatiu magic tocmai prin gama variata de specii atat autohtone, cat si specifice climatelor mediteraneene sau chiar nordice. Lasati-va imaginatia sa creeze un mediu e...

Amenajarea unei gradini care sa va impresioneze toti musafirii nu a fost nicicand mai la indemana. Bulbii si semintele de flori de care dispunem va ofera posibilitatea de a crea un spatiu magic tocmai prin gama variata de specii atat autohtone, cat si specifice climatelor mediteraneene sau chiar nordice. Lasati-va imaginatia sa creeze un mediu exterior de exceptie prin simplul act de rasad, o activitate amuzanta in care ii puteti implica chiar si pe cei mici, in urma careia va veti petrece clipe de neuitat in prezenta familiei si a prietenilor. Astfel, propria gradina devine decorul de neuitat al fotografiilor de familie pe care le veti revedea peste ani.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 48 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.