Seminte

Sunt 15 produse

De sa nu ne incantam simturile inca de cand facem primul pas in afara casei dimineata, cand calcam in picioarele goale pe gazonul de un verde proaspat si fiind invaluiti in atmosfera feerica oferita de florile insamantate chiar de noi insine in gradina? Lucrul acesta contribuie cu succes la ameliorarea vizibila a starii de spirit, aproape instan...

De sa nu ne incantam simturile inca de cand facem primul pas in afara casei dimineata, cand calcam in picioarele goale pe gazonul de un verde proaspat si fiind invaluiti in atmosfera feerica oferita de florile insamantate chiar de noi insine in gradina? Lucrul acesta contribuie cu succes la ameliorarea vizibila a starii de spirit, aproape instantaneu, la crearea unui cadru propice dezvoltarii personale armonioase prin linistea, prospetimea, vitalitatea, optimismul oferite ca un semn de rasplata reciproca. Sa nu uitam ca in epoca victoriana a Angliei, florile reprezentau un mijloc clar de transmitere a sentimentelor fara de persoana careia ii erau oferite. Propriu-zis, era o metoda de comunicare interumana. Nu va ramane decat sa cotrobaiti prin universul nostru de seminte de flori sau gazon!

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 15 din 15 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.