Pinot Noir - Vita De Vie Altoita

Produs Nou

Pinot Noir - Vita De Vie Altoita Expand

Stoc epuizat

10,99 lei

cu TVA

Detalii

PINOT NOIR - VI?? DE VIE ALTOIT? - struguri pentru vin

Fiziologie: Soi cu vigoare mijlocie. Corzile sunt brune, subtiri, cu internoduri de lungime mijlocie. Frunzele mici sau mijlocii, se coloreaza in rosu inca de la sfarsitul verii. Ciorchinele sunt mici sau mijlocii (120 g), dese, cilindrice. Boabele rotunde, albastru inchise, au coaja subtire si pulpa zemoasa.

Valoare de cultura: Strugurii se coc la sfarsit de septembrie. Rezistenta la ger si la seceta este peste medie. Vinul are culoare frumoasa, gust bun, cu usoara aroma de tanini. Dupa o maturatie de mai multi ani vinul devine mai bun. Este o excelenta baza pentru vinurile spumante.

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  H 30-35 cm.

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de planta si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

Caracteristici

Culoare Negru
Temperatura Pana la -24C
Pozitionare Soare
Inflorire Martie Aprilie
Fructificare Septembrie

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.