Afuz Ali -vita De Vie Altoita

Produs Nou

Afuz Ali -vita De Vie Altoita Expand

Stoc epuizat

10,99 lei

cu TVA

Detalii

AFUZ ALI -VI?? DE VIE ALTOIT? 

Fiziologie: Este un soi cu vigoare foarte mare, cu corzi putine semi-erecte, de culoare brun-galbuie. Internodurile sunt lungi, mugurii mari, glabrii. Frunzele au marimea mijlocie-mare, verzi deschise. Strugurii sunt foarte mari, cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt foarte mari, ovale, galben-verzui, pe partea insorita apare rugina, brumate, cu coaja groasa, dar frageda. Pulpa este crocanta.

Valoare de cultura: Este un soi cu perioada de vegetatie lunga, cu maturare tarzie. In anii favorabili strugurii se coc la sfarsit de septembrie, inceput de octombrie. Produce mai putine ciorchini, insa acestea sunt foarte mari, adesea atingand si 1 kg. Este rezistent la seceta, dar sensibil la inghet. Boabele nu putrezesc.

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  H 30-35 cm

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de planta si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

Caracteristici

Culoare Alb
Pozitionare Soare
Inflorire Martie Aprilie
Fructificare Septembrie Octombrie
Dimensiuni Inaltime la maturitate; pana la 2-3 M

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.