Favorit - Vita De Vie Altoita

Produs Nou

Favorit - Vita De Vie Altoita Expand

Stoc epuizat

10,99 lei

cu TVA

Detalii

FAVORIT - VI?? DE VIE ALTOIT? 

Fiziologie: Este un soi de vigoare mare, cu putine corzi pe butuc. Frunza de marime mijlocie-mare, de culoare verde deschis. Strugurii de marime mijlocie-mare (200 g), cu boabele asezate compact. Boabele sunt mijlocii-mari (4,3 g), rotunde, de culoare alb-galbuie. Coaja este subtire, pulpa tare, cu gust bun, usor aromat. Samburii sunt mici.

Valoare de cultura: Este un soi timpuriu, strugurii se pot consuma in a doua decada a lunii august. Este foarte productiv. Este sensibil la inghet. In cazul folosirii excesive a nitratilor, devine foarte sensibil la fainare.

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  H 30-35 cm

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de planta si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

Caracteristici

Culoare Alb
Pozitionare Soare
Inflorire Martie Aprilie
Fructificare August September
Dimensiuni Inaltime la maturitate; pana la 2-3 M

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.