Conifer Picea Pungens Glauca Globosa

Produs Nou

Conifer Picea Pungens Glauca Globosa Expand

Atenție: Stoc Limitat!

1 950,00 lei

cu TVA

Detalii

Conifer Picea Pungens Glauca Globosa


Conifer PICEA PUNGENS GLAUCA GLOBOSA este un arbust pitic, sub forma de glob, cu ace in nuante de albastru. Atuul acestui conifer din ce in ce mai popular, consta in proprietarile acelor de a-si mentine culoarea pe parcursul tuturor celor patru anotimpuri, momentul sau de glorie fiind totusi  primavara, cand albastrul lor capata  o stralucire deosebita.

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  .. si pret de 849 lei pentru CLT 25-30l   60-80 cm si pret de 2668 lei pentru  CLT 90l 100-120 cm

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de arbori si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

Caracteristici

Temperatura Rezistenta la temperaturi -35C
Salinitate Rezistent la salinitate
Pozitionare Soare sau semi-umbra
Persistenta Frunzelor Peren
Pamant Rezistent in sol usor acid; bogat si usor uscat
Origine America de Nord
Inflorire Aprilie Mai
Fructificare Septembrie Octombrie
Dimensiuni Inaltime la maturitate 2 M

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.