Suport pentru Lumanari

Sunt 6 produse

Un loc special in ambianta unei cafenele, ceainarii, restaurant, salon de infrumusetare sau pur si simplu a locuintei, il ocupa lumanarile si implicit suporturile de lumanari decorative. Majoritatea dintre noi alegem sa le folosim pentru mirosul degajat, pentru decor sau chiar ca sursa de lumina. Bineinteles, nu putem nega calitatea lumanarilor ...

Un loc special in ambianta unei cafenele, ceainarii, restaurant, salon de infrumusetare sau pur si simplu a locuintei, il ocupa lumanarile si implicit suporturile de lumanari decorative. Majoritatea dintre noi alegem sa le folosim pentru mirosul degajat, pentru decor sau chiar ca sursa de lumina. Bineinteles, nu putem nega calitatea lumanarilor si suporturilor lumanarilor, pe care o indeplinesc cu desavarsire, in a personaliza interioare. Suporturile de lumanari sub forma de farfurie, pahar sau bol sunt decoratiuni inedite, care imbunatateste considerabil aspectul biroului, al mesei din sufragerie, a raftului bibliotecii sau a politei din hol.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 6 din 6 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.