Angelonia

20000006295

Produs Nou

Angelonia Expand

Stoc epuizat

10,49 lei

cu TVA

Detalii

Angelonia


Angelonia pare a fi o plante delicata, pretentioasa cu toate acestea este usor de crescut/intretinut.

Mai poarta si denumirea de "Gura Leului" datorita aspectului florii pe perioada verii.

Planta Angelonia poate atinge inaltimi de 45cm, iar unii sunt de parere ca frunzele au aceeasi mireasma ca merele.


Inflorirea 


Florile apar la capatul ascutit al tulpinilor principale.

Florile aceste specii sunt in de regula albaste-purpurii iar varitatile sunt disponibile in culorile: alb, albastru, roz deschis si bicolor.

Pentru ca plante sa infloreasca continuu nu este necesara indepartarea florilor uscate.

Folositi angelonia in amenajarea de paturi de flori, borduri sau comasate pentru un efect uitmor!

Deasemenea le puteti planta in ghivece, jardiniere, fiind plante perene. Rezista bine ca si flori taiate, pastrandu-si mireasma.Ingrijirea Angeloniei


Alegeti s-o pozitionati in plin soare sau semi-umbra. Plantati paturile de flori in primavara, la doua-trei saptamani dupa ultimul inghet.

La plantare este romandata pastrarea unei distante de 30 cm intre plante in regiunile cu climat rece iar in cele cu climat calduros intre 45 - 60 cm.

Cand plantele tinere ating inaltimea de aproximativ 15 cm, ciupiti tulpinile principale la capete pentru a incuraja ramificarea.

Angelonia prefera solul umed, bine drenat dar suporta si perioadele scurte de seceta mai ales daca inainte de plantare se fertilizeaza solul cu un compost bogat in nutrienti.

Pastrati solul din jurul lastarilor umed dar permiteti uscarea acestuia intre udari dupa stabilirea plantelor.

O data pe luna se poate fertiliza cu un fertilizator de tip 10-5-10 dar nu in exces, altfel veti obtine mai multe frunze decat flori.

Daca planta se extinde foarte mult in perioada verii, reduceti-i lungimea la jumatate, iar in curand veti putea obtine flori proaspete.

Caracteristici

Culoare Rosu , Galben , Albastru , Roz , Oranj , Alb

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.