Forsythia - Arbust Ornamental

Produs Nou

Forsythia - Arbust Ornamental Expand

129,99 lei

cu TVA

Detalii

Arbustul FORSYTHIA este recunoscut in toata lumea pentru florile sale de un galben luminos si se numara, cu siguranta, printre primii vestitori ai primaverii. 

El este favorit de catre persoanele care au spatiu verde pe langa casa, cat si de catre peisagisti profesionisti care ii folosesc la amenajarea parcurilor si spatiilor verzi.  Florile sale sunt distribuite uniform de-a lungul ramurilor. Frunzele de culoare verde inchis apar dupa inflorire. Este un arbust adaptabil, fiind capabil sa reziste condi?iilor nefavorabile din orase. Se preteaza la operatia de tundere pentru a men?ine inal?imea dorita. 

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  H 30-35 CM

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de arbori si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati.


 

Caracteristici

Temperatura Rezistent la temperaturi de pana la -30C
Pozitionare Soare sau semi-umbra
Persistenta Frunzelor Frunze cazatoare
Pamant Rezistent in diferite tipuri de sol; dar bine drenate
Mediu Rezistent in mediul poluat
Inflorire Martie
Dimensiuni Inaltime la maturitate 2 M

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.