SISTEME DE IRIGATII

Pentru a va asigura ca plantele dumneavoastra raman sanatoase si verzi chiar in conditii de seceta si temperaturi ridicate aveti nevoie de un sistem de irigare eficient. In aceste conditii LA MAISON DU JARDIN EU SRL va ofera proiectarea, executarea si intretinerea sistemelor de irigatii automatizate prin aspersie sau picurare in functie de necesitatile fiecarei locatii in parte.
Proiectarea unui sistem de irigatii va tine cont de suprafata zonei in lucru, tipurile de plante prezente in locatie si dispunerea lor, nevoile specifice ale plantelor prezente, conditiile de mediu si sol existente, specificatiile tehnice ale echipamentelor de irigatii, racordul, sursa de apa si valoarea disponibila investitiei.

Sistemul de irigatii automatizat prezinta cateva beneficii de care trebuie sa tineti cont in momentul in care optati pentru achizitia acestuia:

- dispunerea pe zone de udare in cazul in care presiunea apei este scazuta;

- sistemul de irigatie poate fi programat sa ude la intervale orare prestabilite, in functie de sezon si nevoile specifice ale plantelor din teren;

- prezinta senzori de vant si umiditate care impiedica declansarea sistemului in perioade ploioase sau de furtuna;

- sistemul de irigatie are capacitatea de a acoperi in proportie de 100% zona propusa pentru a fi irigata si distribuie apa uniform conducand la o economisire a apei folosite;

- asigura necesarul optim de umiditate in sol la un consum de apa redus;

Conservarea si administrarea apei este unul din factorii cheie daca doriti sa va protejati plantele si sa aveti gradina sau parcul dorit.

LA MAISON DU JARDIN EU SRL va asigura de buna functionare a sistemului de irigatie dorit, intretinerea si reglarile periodice impuse pentru o functionare cat mai optima si performanta.

Descarca Catalogul cu Oferta de Servicii si Plante.


Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.