Foarfeca Cu Mecanism De Forta P94

Produs Nou

Foarfeca Cu Mecanism De Forta P94 Expand

Atenție: Stoc Limitat!

169,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca Cu Mecanism De Forta P94


Foarfeca conceputa ergonomic pentru confort si usurinta in manuire, recunoscute de multi gradinari si experti in industrie ca fiind cea mai buna din categoria lor, pentru calitate si performanta.


Manerul ergonomic din poliamida armata cu fibra de sticla, lamele din otel inoxidabil protejate de un mecanism de inchidere accesibil, atunci cand foarfeca nu este folosita.


Gama cuprinde foarfeci cu garda de protectie, practice si cu o prindere sigura, foarfeci cu parghie de forta, create special pentru doamne si foarfeci cu mecanism de forta, unice datorita folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrarii mecanismului intre manerele rotative si lame. Tehnologia patentata PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in 1, 2 sau 3 pasi. Foarfeca selecteaza autonom optiunea graduala pentru a reduce forta necesara taierii.


Noul mecanism revolutionar usureaza munca gradinarilor tineri si varstnici deopotriva, eliminand incordarea si durerea pentru a desavarsi placerea gradinaritului.


Manerul rotativ permite folosirea simultana a tuturor degetelor

Mecanismul de forta unic asigura putere maxima de taiere

Deschiderea manerelor si implicit a lamelor este reglabila

Lame din otel CrMoV acoperite cu un strat antifrictiune din PTFE

Mecanism de inchidere

Lame de rezerva.


pentru-lemn-in-vegetatie.png 3X-EaseCut_promo_badge.png PTFE-coating_promo_badge.gif FiberComp_promo_badge.png 

CrMov_promo_badge.png Cutting-capacity-26-mm_promo_badge.gif Right-handed-product_promo_badge.png Hand-size-small_promo_badge.png

Caracteristici

Lungime 207 mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.