Foarfeca Garden Pro P90

Produs Nou

Foarfeca Garden Pro P90 Expand

Atenție: Stoc Limitat!

149,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca Garden Pro P90


Foarfecele sunt concepute ergonomic pentru confort si usurinta in manuire si sunt recunoscute de multi gradinari si experti in industrie ca fiind cele mai bune din categoria lor, pentru calitate si performante.


Manerele ergonomice sunt realizate din poliamida armata cu fibra de sticla, iar lamele din otel inoxidabil sunt protejate de un mecanism de inchidere accesibil, atunci cand foarfeca nu este folosita.


Gama cuprinde foarfeci cu garda de protectie, practice si cu o prindere sigura, foarfeci cu parghie de forta, create special pentru doamne si foarfeci cu mecanism de forta, unice datorita folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrarii mecanismului intre manerele rotative si lame. Tehnologia patentata PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in 1, 2 sau 3 pasi. Foarfeca selecteaza autonom optiunea graduala pentru a reduce forta necesara taierii. Noul mecanism revolutionar usureaza munca gradinarilor tineri si varstnici deopotriva, eliminand incordarea si durerea pentru a desavarsi placerea gradinaritului.


Sistemul de taiere prin forfecare permite taierea la de baza ramurii

Maner ergonomic deosebit

Taiere cu amortizare

Lama superioara calita special

Lama superioara uzata se poate inlocui

Locas pentru taiat sarma

Strangerea lamelor reglabila cu ajutorul unui inel care fixeaza piulita boltului central


pentru-lemn-in-vegetatie.png  PTFE-coating_promo_badge.gif  Cutting-capacity-26-mm_promo_badge.gif

Caracteristici

Lungime 230 mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.