Foarfeca Nicovala Mica (S) L31

Produs Nou

Foarfeca Nicovala Mica (S) L31 Expand

Atenție: Stoc Limitat!

149,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca Nicovala Mica (S) L31


Foarfecele pentru ramuri groase sunt excelente pentru orice tip de taiere in gradina, avand capacitatea de a taia pana la diametre de 50 mm.


Mecanismul unic PowerGear creste puterea de taiere si o distribuie in mod egal pe intreaga perioada necesara pentru taiere. Tehnologia PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in unul sau mai multi pasi. Usureaza munca gradinarilor tineri si varstnici deopotriva, eliminand incordarea si durerea, desavarsind placerea gradinaritului.


Foarfecele pentru ramuri groase sunt confectionate din poliamida armata cu fibra de sticla, aliaj care le face usoare si rezistente. Lamele de taiere sunt acoperite cu strat PTFE antifrictiune. Foarfeca pentru ramuri groase este disponibila in trei modele diferite: nicovala, cu taiere prin forfecare cu contracutit curbat si cu contracutit drept. Foarfeca nicovala este proiectata pentru taierea lemnului uscat si dur. Foarfeca cu taiere prin forfecare cu contracutit curbat este folosita pentru taierea in forta a lemnului verde. Cea cu contracutit drept este proiectata pentru taierile de precizie, permitand taierea cu varful lamelor.


Mecanismul unic de trasmisie creste puterea la taiere de 2,3 ori.

Este extrem de usoara.


2-5x-easecut_badge.png  For-dry-wood_promo_badge.png   PTFE-coating_promo_badge.gif  FiberComp_promo_badge.pngcutting-capacity-35-mm_badge.png

Caracteristici

Lungime 387 mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.