Foarfeca Nicovala Powerstep L85

Produs Nou

Foarfeca Nicovala Powerstep L85 Expand

Atenție: Stoc Limitat!

279,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca nicovala PowerStep

 

Foarfecele pentru ramuri groase sunt excelente pentru orice tip de taiere in gradina, avand capacitatea de a taia pana la diametre de 50 mm. Mecanismul unic PowerGear creste puterea de taiere si o distribuie in mod egal pe intreaga perioada necesara pentru taiere.


Tehnologia patentata PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in unul sau mai multi pasi. Usureaza munca gradinarilor tineri si varstnici deopotriva, eliminand incordarea pentru a desavarsi placerea gradinaritului.


Foarfece pentru ramuri groase, confectionate din poliamida armata cu fibra de sticla, aliaj care le face usoare si rezistente.

Lamele de taiere sunt acoperite cu strat PTFE antifrictiune.

Foarfeca pentru ramuri groase este disponibila in trei modele diferite: nicovala, cu taiere prin forfecare cu contracutit curbat si cu contracutit drept.

Foarfecele nicovala sunt proiectate pentru taierea lemnului uscat si dur.

Foarfecii cu taiere prin forfecare cu contracutit curbat sunt folosite pentru taierea in forta a lemnului verde.

Cele cu contracutit drept sunt proiectate pentru taierile de precizie, permitand taierea cu varful lamelor.


Sistem de taiere nicovala pentru lemn dur si uscat.

Tehnologia patentata PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in unul sau mai multi pasi.


For-dry-wood_promo_badge.png  PTFE-coating_promo_badge.gif CrMov_promo_badge.png Cutting-capacity-40-mm_promo_badge.gif softgrip-usp_badge.png

Caracteristici

Lungime 570 mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.