Foarfeca Nicovala Powerstep P83

Produs Nou

Foarfeca Nicovala Powerstep P83 Expand

Atenție: Stoc Limitat!

149,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca Nicovala PowerStep P83


Foarfeca Nicovala PowerStep P83 cu design ergonomic pentru confort si usurinta in manuire este recunoscuta de experti in industrie si gradinari ca fiind o foarfeca de calitate, performanta. Manere din poliamida armata cu fibra de sticla si lame din otel inoxidabil protejate de un mecanism de inchidere accesibil, atunci cand nu se foloseste foarfeca.


Gama cuprinde foarfeci cu garda de protectie, practice si cu o prindere sigura, foarfeci cu parghie de forta, create special pentru doamne si foarfeci cu mecanism de forta, unice datorita folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrarii mecanismului intre manerele rotative si lame.


Cu aceasta foarfeca nicovala P83 PowerStep gradinarii pot taia ramuri in 1, 2 sau 3 pasi. Optiunea graduala este autonom selectata de foarfeca pentru reducerea fortei necesare taierii. Acest nou mecanism usureaza munca gradinarilor eliminand incordarea si durerea, facand din gradinarit o placere.


Mecanism nou pentru usurarea muncii.

Tehnologia PowerStep permite taierea ramurilor in 1, 2 sau 3 pasi, aceasta optiune este selectata autonom de foarfeca in functie de grosimea ramurii de taiat.

Lama superioara acoperita cu strat antifrictiune PTFE.

Mecanism de inchidere.

Poate fi folosita de stangaci si dreptaci.


for-dry-wood_badge.pngptfe-coating-pruners-blades_badge.pngfibercomp-usp_badge.pngcutting-capacity-24-mm_badge.pngambidextrous_badge.pngsoftgrip-usp_badge.png

Caracteristici

Lungime 190 mm
Greutate 140 g

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.