Foarfeca Telescopica Smartfit L86

Produs Nou

Foarfeca Telescopica Smartfit L86 Expand

Lipsă Stoc

Detalii

249,00 lei

cu TVA

Detalii

Foarfeca Telescopica Smartfit L86


Foarfeca Telescopica SmartFit L86 reprezinta o este o unealta ingenioasa, extrem de utila, taierile ramurilor fiind realizate fara efort, putand deplasa foarfeca la diverse inaltimi, datorita sistemului telescopic.


Foarfecele sunt unelte importante dar intrebuintarea lor este determinata de lungimea bratelor pentru raza de actiune si putere.
Daca trebuie sa taiati o creanga mai inalta extindeti pur si simplu bratele foarfecei iar daca ramura pe care doriti s-o taiati este mai jos restrangeti bratele si scapati de durerile de spate.


Zimtii ascutiti ai foarfecii vor ajuta in toaletarea copaciilor si arbustiilor rapid, scutind utilizatorul de dureri de spate.

Caracteristici

Lungime 249 mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.