Grebla Gradina Universala, Solid

2000004555

Produs Nou

Grebla Gradina Universala, Solid Expand

Atenție: Stoc Limitat!

99,00 lei

cu TVA

Detalii

Grebla Gradina Universala, Solid


Pentru a ara si nivela solul este necesara utilizarea unei greble de sol bune, iar grebla gradina universala, solid pe langa asta, te ajuta sa greblezi si iarba.

Greblele universale de gradina sunt perfecte pentru cei pasionati de unele multifunctionale.


Excelenta pentru greblat iarba, ramuri sau nivelat, pregatit solul pentru planta. Dintii robusti si constructia solida a greblei universale permit o greblare usoara, punand la dispozitie o solutie versatila pentru greblele de frunze. 


Grebla universala Solid este excelenta pentru greblat iarba sau ramuri sau pentru nivelat si pregatit solul pentru plantat. Constructia solida si dintii robusti permit greblarea

usoara si ofera o solutie versatila pentru greblele de frunze din gama Solid. Unealta perfecta pentru un gazon greblat si sol arat.

Grebla Gradina Universala, Solid este solutia ideala pentru greblat iarba, ramuri.


Aceasta se poate folosi si la nivelarea/pregatirea solului pentru plantare.

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.