Planta Cu 5 Arome - Schisandra Chinensis

Produs Nou

Planta Cu 5 Arome - Schisandra Chinensis Expand

Stoc epuizat

17,99 lei

cu TVA

Detalii

Planta cu 5 Arome - Schisandra Chinensis


Utilizare: fructele contin substanta schisandrina (o substanta tonifianta si intaritoare), vitamina E, minerale (fier, cupru, potasiu, fosfor, magneziu, nickel, titan, zinc).
Medicina naturist?: fructele pot fi consumate in stare proaspata sau preparata: de exemplu se poate usca sau preparat suc, extract, infusie sau lichior. Schisandrina si alte substante cu proprietati medicinale sunt prezente si in scoarta, frunze si seminte. O infuzie din frunze uscate, asemanatoare la gust de lamaie verde, revigoreaza si tonifica sistemul nervos si respiratoriu. Preparatele sunt folosite pentru a combate oboseala fizica si mentala, somnolenta, epuizare, depresie, anemie, afectiuni pulmonare, hepatice si digestive. Nu trebuie utilizat in caz de hiperactivitate nervoasa, insomnie, hipertensiune arteriala si boli de inima. In Orientul Indepartat, in afara de ginseng, schisandra este cel mai popular medicament pe baza de plante.

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de:  H 30-50 cm.
Pentru a afla informatii despre existenta soiului de planta si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

Caracteristici

Temperatura Rezistenta la temperaturi -25 C
Pozitionare Soare; semi-umbra
Persistenta Frunzelor Frunze cazatoare
Pamant Rezistent in sol calcaros.
Inflorire Martie Aprilie
Fructificare Iunie August
Dimensiuni Inaltime la maturitate H 10 m

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.