Arbusti Fructiferi

Sunt 28 produse

Culegeti fructe zemoase si sanatose tot anul! Fie ca va sunt pe plac clasicile capsuni, zmeura, murele, coacazele, afinul, sau mai putin cunoscutele fructe de agris sau soc, posibilitatile plantarii arbustilor fructiferi, va satisfac preferintele intru totul cu gusturi dulci, acrisoare sau aromate. Avantajele evidente ale cultivarii arbustilor f...

Culegeti fructe zemoase si sanatose tot anul! Fie ca va sunt pe plac clasicile capsuni, zmeura, murele, coacazele, afinul, sau mai putin cunoscutele fructe de agris sau soc, posibilitatile plantarii arbustilor fructiferi, va satisfac preferintele intru totul cu gusturi dulci, acrisoare sau aromate. Avantajele evidente ale cultivarii arbustilor fructiferi in confortul propriei gradine sunt incomensurabile: de la provocarea alegerii sortimentelor, placerea plantarii, activitatea relaxanta de ingrijire si satisfactia teribila a recoltarii de savoare. Putem sa fim adeptii deversitatii: plante, pomi, arbusti, respectand, totusi, principiile generale de plantare, cum ar fi calitatea solului si nevoia diferentiata de soare pentru rezultate indestulatore pentru intreaga familie.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 28 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.