Arbori Ornamentali

Sunt 107 produse

Daca ar fi sa ne raportam la fiecare anotimp, explozia de verde din primavara, umbra fireasca din serile de vara, ruginiul frunzelor de toamna si crengile ingreunate de zapada din mijlocul iernii, ne dam seama rapid ca arborii ornamentali ne ofera avantaje pe tot parcursul anului. De exemplu, arborele de matase, cu un frunzis delicat de exotic, ...

Daca ar fi sa ne raportam la fiecare anotimp, explozia de verde din primavara, umbra fireasca din serile de vara, ruginiul frunzelor de toamna si crengile ingreunate de zapada din mijlocul iernii, ne dam seama rapid ca arborii ornamentali ne ofera avantaje pe tot parcursul anului. De exemplu, arborele de matase, cu un frunzis delicat de exotic, care merge la culcare in fiecare seara, restrangandu-se, coroana ca o umbrela si florile de culoarea matasii cu nuante de la alb la roz si parfumul pregnant, sunt atributele care il fac cel mai frumos arbore exotic ornamental care isi duce traiul neclintit in conditiile din Romania. Sa nu mai mentionam magnolia, des aleasa pentru nobletea si eleganta florilor de la alb pur la purpuriu si a mirosului imperial, sau deja clasicul liliac, ori artarul japonez, un arbore decorativ de un bordo intens. Acestea nu sunt decat cateva exemple, aria de „jonglerii” cromatice va este la dispozitie!

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 107 produse

Filter by:

Pamant
Persistenta Frunzelor
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.