Gard Viu

Sunt 38 produse

Element traditional al arhitecturii peisagistice din Europa de Vest, gardul viu devine o constanta reluata cu entuziasm si in Romania. Explicatia este ca acesta reprezinta o solutie decoartiva spectaculoasa, imbinata armonios cu functia sa utila de „bariera verde” in calea prafului, zgomotului si chiar a prezervarii intimitatii fata de vecini sa...

Element traditional al arhitecturii peisagistice din Europa de Vest, gardul viu devine o constanta reluata cu entuziasm si in Romania. Explicatia este ca acesta reprezinta o solutie decoartiva spectaculoasa, imbinata armonios cu functia sa utila de „bariera verde” in calea prafului, zgomotului si chiar a prezervarii intimitatii fata de vecini sau trecatori. Gardul viu este solutia ideala de durabilitate in timp si prezenta ecologica provenita din grija din ce in ce mai manifesta a europenilor pentru natura in general si spatii verzi, in special. Decorul de un verde luminos nu este decat la un pas distanta. Dar nu trebuie sa ne incredem in frumusetea decorativa a acestuia ca scop primordial, ci mai degraba, in cel eficient de ingradire sigura a teritoriului sau de separare a mai multor zone din gradina, a portiunilor de agrement sau chiar trasarea aleilor.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 38 produse

Filter by:

Persistenta Frunzelor
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.