Plante Medicinale

Sunt 23 produse

Celebrul Hipocrate spunea : « Medicul trateaza, natura vindeca”. Acesta este dictonul dupa care ne ghidam exista in ultima vreme, fiind preocupati de un stil de viata sanatos din care excludem pe cat posibil chimicalele si ne ingrijim sanatatea prin continuturile plantelor medicinale, asa cum faceau si popoarele antice. In urma studiilor clinice...

Celebrul Hipocrate spunea : « Medicul trateaza, natura vindeca”. Acesta este dictonul dupa care ne ghidam exista in ultima vreme, fiind preocupati de un stil de viata sanatos din care excludem pe cat posibil chimicalele si ne ingrijim sanatatea prin continuturile plantelor medicinale, asa cum faceau si popoarele antice. In urma studiilor clinice efectuate de cercetatorii in domeniu pentru a intelege mecanismul intre plantele medicinale si efectele acestora asupra organismului nostru, a luat nastere fitoterapia, ca ramura a medicinei naturiste. Astfel, plantele medicinale reprezinta o varianta la indemana oricui doreste sa se plieze pe sistemele naturale de aparare si echilibrare ale organismului. 

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 23 din 23 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.