Trandafiri

Sunt 48 produse

Fiecare trandafir are o poveste, una care il defineste si il face unic in felul sau. Cert este ca trandafirii sunt fara doar si poate, regii oricarei gradini, indispensabili indiferent de dimensiunea, tipul sau stilul adaptat gradinii. Vrei sa impresionezi? Gama colorista, soiurile si formele diversificate, parfumurile imbietoare aduc un plus de...

Fiecare trandafir are o poveste, una care il defineste si il face unic in felul sau. Cert este ca trandafirii sunt fara doar si poate, regii oricarei gradini, indispensabili indiferent de dimensiunea, tipul sau stilul adaptat gradinii. Vrei sa impresionezi? Gama colorista, soiurile si formele diversificate, parfumurile imbietoare aduc un plus de eleganta si rafinament pergolelor, teraselor, bordurilor, spatiilor special amenajate in gradina. Imaginati-va satisfactia resimtita de a culege din gradina proprie un trandafir, care mai apoi, inveseleste masa din sufragerie! Sa nu uitam nici semnificatia acestuia: simbl al iubirii, al pasiunii, gingasiei, sensibilitatii, intr-un cuvant al perfectiunii.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 24 din 48 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.