Bonsai

Sunt 7 produse

In limba japoneza, bonsai se traduce prin "grădinărit în tavă". Este in acelasi timp arta si stiinta imbinate pentru a creste intr-o maniera fortata arbori minaturiali in spatii restranse, prin tăierea adecvată a ramurilor. Prima impresie este accea ca bonsai-ul sugereaza o varsta inaintata prin forma acestuia si a dispunerii ramurilor, deseori ...

In limba japoneza, bonsai se traduce prin "grădinărit în tavă". Este in acelasi timp arta si stiinta imbinate pentru a creste intr-o maniera fortata arbori minaturiali in spatii restranse, prin tăierea adecvată a ramurilor. Prima impresie este accea ca bonsai-ul sugereaza o varsta inaintata prin forma acestuia si a dispunerii ramurilor, deseori perceput ca radacina vietii, acesta este un talisman oriental care aduce prosperitate si noroc in caminul dumneavoastra. Nu este nevoie decat de putina rabdare si documentare pentru a-l ingriji in mod corespunzator, nelasand la o parte propria viziune asupra modului in care va doriti sa arate, ţinând cont de specia şi caracteristicile copacului.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 7 din 7 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.