Cactusi

Sunt 10 produse

Pe glob exista peste 200 de genuri de cactusi, adica nici mai mult nici mai putin de 2500 de specii, majoritatea adaptate climei aride. Cactusii sunt perceputi ca plante perfecte de apartament, singurele nevoi fiind pastrarea unei temperaturi constante, ba chiar prefera locurile insorite, prezenta luminii soarelui si apa, doar din cand in cand. ...

Pe glob exista peste 200 de genuri de cactusi, adica nici mai mult nici mai putin de 2500 de specii, majoritatea adaptate climei aride. Cactusii sunt perceputi ca plante perfecte de apartament, singurele nevoi fiind pastrarea unei temperaturi constante, ba chiar prefera locurile insorite, prezenta luminii soarelui si apa, doar din cand in cand. Avand un aspect carnos, cu tepi in loc de frunze, flori albe, galbene, rosii sau violet, de la cactusi putem invata despre rabdare si perseverenta, in urma procesului lor lent de crestere si inflorire. Persoanele care iubesc aceste plante sunt fascinati de formele, marimile, texturile, nunatele si in mod deosebit de spectacolul inforirii mult asteptate.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 10 din 10 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.