Palmier Cycas Revoluta 12+

Produs Nou

Palmier Cycas Revoluta 12+ Expand

Lipsă Stoc!

Detalii

131,99 lei

cu TVA

Detalii

Cycas revoluta (SAGO PALM CYCAD) este o planta ornamentala foarte populara. Existenta ei ca specie este estimata la peste 200 de milioane de ani. Acest palmier exotic are un trunchi drept si frunze ca niste pene. Este potrivit pentru decorarea in exterior, cat si interior. Iubeste soarele direct. Produce conuri magnifice care incanta privirea. Consumarea acestor fructe este interzisa deoarece au potential toxic mortal. 

Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de: CRT 19 cm si H 60 cm si la pretul de 1650 lei pentru H 30-40 cm si la pretul de 1850 lei pentru H 40-50 cm 

Pentru a afla informatii despre existenta soiului de plante si in alte dimensiuni si ambalari, va rugam sa ne contactati pentru a va da informatiile solicitate.

 

Caracteristici

Temperatura Rezistent la temperaturi de pana la -11C
Pozitionare Soare sau semi-umbra
Persistenta Frunzelor Peren
Pamant Rezistent in sol calcaros; argilos si uscat
Origine Japonia
Fructificare Septembrie Noiembrie
Dimensiuni Inaltime la maturitate 4 M

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.