Muschi Plat Stabilizat

20000006624

Produs Nou

Muschi Plat Stabilizat Expand

Stoc epuizat

59,99 lei

cu TVA

Detalii

Muschi Plat Stabilizat


Muschiul plat stabilizat din colectia noastra este perfect pentru persoanele creative, iubitoare de natura.
Acesta se utilizeaza in crearea diverselor obiecte decorative, precum peretii vegetali atat de la moda si iubiti de catre toata lumea. Literele volumetrice cu initialele indragostitilor sau sigla firmei sunt cateva din minunatiile ce pot fi create cu ajutorul acestui muschi.


Totul depinde de indemanarea, rabdarea si  creativitatea fiecaruia.


Profita de avantajele procesului de prezervare a plantelor! 

Acestea isi vor mentine frumusetea naturala si aspectul proaspat un timp indelungat, luni sau ani intregi.


100% Natural


Toate plantele stabilizate din colectia noastra sunt adevarate, cu flori, frunze naturale ce au fost tratate cu un lichid biodegradabil pe baza de plante.

Nu a fost utilizat nici-un ingredient nociv in realizarea acestora.


Ecologic


Plantele Prezervate La Maison des Jardins sunt mult mai eficiente decat florile proaspat taiate, putandu-le admira mult timp in glastra sau ghiveci. Acestea ocupa un spatiu redus de depozitare si transport, nefiind pretentioase.

Ajuta la protejarea mediului inconjurator incepand cu o floare!


Economic


Produsele naturale din gama La Maison des Jardins au insusiri excelente ce se mentin in timp.


Posibilitatile sunt nelimitate.


Calitatile unice si marea varietate de plante le fac utile in multe situatii. De la un buchet de mireasa ce va pastra vie amintirea nuntii ani de zile, pana la un perete verde din plante ce aduce natura mai aproape de biroul tau, fara sa-ti faci griji de alte cheltuieli sau intretinere ulterioara.


Descarca aici Catalogul !

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.