Trandafir Baby Lila Stabilizat

20000006386

Produs Nou

Trandafir Baby Lila Stabilizat Expand

Stoc epuizat

4,18 lei

cu TVA

Detalii

Trandafir Baby Lila Stabilizat


Disponibil la bucata sau in cutie de cate 16.


Trandafirii Premium din oferta noastra creaza un puternic impact prin marimea si petalele larg deschise. Acestia pot fi utilizati ca aranjamente decorative florale sau ca piese centrale in decoratii.


Preferatii tuturor, tradafirii se numara printre cele mai populare flori din intreaga lume, inveselind mii de oameni in fiecare zi.

In lume se intalnesc peste 100 de specii, majoritatea originare din Asia si cateva specii native din Europa, America de Nord si Africa.


Una din cele mai rare si mai impresionante culori pentru un trandafir este lavanda. Nuantele de violet deschis ce ies in evidenta au devenit o alternativa la moda pentru evenimentele romantice sau orice alta ocazie, datorita infatisarii lor deosebite.

Un buchet de trandafiri lila va impresiona cu siguranta, existand mai multe intelesuri asociate cu aceste flori.

Putine sunt florile ce pot egala frumusetea fascinanta a acestora.


Trandafirii lila au avut o alura captivanta de-a lungul timpului.

Acesta este adesea un semn de incantare si de dragoste la prima vedere.

Cei ce au fost extaziati de sentimente de iubire si adoratie au folosit tradafirii lila pentru a exprima sentimentele si intentiile lor romantice.

Culoarea lila este asociata cu regalitatea, nuantele de violet sugerand maiestuozitate regala si splendoare.


Trandafirii lila imprumuta din simbolistica legendara a minuatilor trandafiri albastri. Deoarece tradafirii albastri nu cresc in mod normal in natura, acestia reprezinta misterul si inaccesibilul.

Descoperirea primului tradafir albastru a aprins imaginatia multora. In timp ce cautarea tradafirilor albastrii continua, multe semnificatii acociate cu acestia au fost imprumutate de ruda lor apropiata tradafirul lila. Asftel tradafirii lila simbolizeaza admiratie, supranaturalul si un strop de magie.


Folositi pentru a exprima cele mai sincere sentimente de iubire si apreciere, atractia catre tradafirii lila este incontestabila.

Acestia pot fi alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa iasa in evidenta oferind o floare unica, iesita din comun.


Fiind stabilizate, acestor flori nu le va pali culoarea in timp, asadar daca doriti sa nu fiti uitati prea curand acesta este cadoul ideal!


Datorita tehnologiei de prezervare a plantei, prin extragerea sevei si inlocuirea sa cu glicerina acesti trandafiri isi vor pastra prospetimea si supletea naturala de-a lungul anilor.


Descarca Catalogul! 

Caracteristici

Lungime 2 - 2.5 cm
Diametru 2.5 - 3 cm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.