Trandafir Premium Oranj Stabilizat

20000006381

Produs Nou

Trandafir Premium Oranj Stabilizat Expand

18,86 lei

cu TVA

Detalii

Trandafir Premium Oranj Stabilizat


Disponibil la bucata sau in cutie de cate 4.


Trandafirii Premium din oferta noastra creaza un puternic impact prin marimea si petalele larg deschise.

Acestia pot fi utilizati ca aranjamente decorative florale sau ca piese centrale in decoratii.


Preferatii tuturor, tradafirii se numara printre cele mai populare flori din intreaga lume, inveselind mii de oameni in fiecare zi.

In lume se intalnesc peste 100 de specii, majoritatea originare din Asia si cateva specii native din Europa, America de Nord si Africa.


Combinand asocierea prietenoasa a trandafirului galben cu implicarea romantica a trandafirului rosu rezulta o semnificatie mai subtila de dragoste izvorata din prietenie. Nuanta aprinsa indica pasiune si intensitate, trandafirul oranj fiind adecvat pentru a trimite orice mesaj de entuziasm - fie de dragoste, de multumire sau felicitari.

Nuanta atragatoare intensa adauga un farmec unic acestei flori. Un buchet de flori din aceste frumuseti de culoare calda reprezinta cadoul perfect pentru a exprima cat de mult tineti la cineva.


Trandafirii oranj sunt deosebit de populari mai ales in lunile insorite de vara.

Fie ca vreti sa onorati o dulce poveste de dragoste sau sa urati un la multi ani celui mai bun prieten, aceste frumoase flori pot cu siguranta infrumuseta ziua cuiva.


Fiind stabilizate, acestor flori nu le va pali culoarea in timp, asadar daca doriti sa nu fiti uitati prea curand acesta este cadoul ideal!


Datorita tehnologiei de prezervare a plantei, prin extragerea sevei si inlocuirea sa cu glicerina acesti trandafiri isi vor pastra prospetimea si supletea naturala de-a lungul anilor.


Descarca Catalogul !

Caracteristici

Lungime 5 - 6 cm
Diametru 6.5 - 8.5cm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.