Trandafir Stabilizat Alb Lung

30000682

Produs Nou

Trandafir Stabilizat Alb Lung Expand

Stoc epuizat

25,29 lei

cu TVA

Detalii

Trandafir Stabilizat Alb LungTrandafirul alb - simbol al puritatii si inocentei, este unul din cele mai populare si iubite flori.

Conform legendelor grecesti, trandafirii albi au fost creati de zeita Afrodita din spuma marii, inconjurand-o in timp ce aceasta se ridica din valuri.


Simbol al dragostei adevarate, este folosit cel mai des la nunta, albul reprezentand unitate, virtute si puritate.


Acum te poti bucura mult mai mult timp de indragitele flori, care-si vor pastra frumusetea cativa ani, fara a-i uda, sau ingriji in vreun fel.


Daca nu sunt acoperiti, periodic se vor sterge de praf cu o carpa uscata.


Trandafirul alb stabilizat reprezinta un cadou deosebit pentru aniversari, putand fi folosit cu succes ca si decoratie la mesele festive.


Comanda si tu aceste minunate flori pentru persoanele dragi din viata ta, vor fi incantate sa le vada proaspete in fiecare zi.


Descarca Catalogul !

Caracteristici

Lungime 55 cm floare
Diametru 4.5 cm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.