Trandafir Stabilizat Galben Mini

20000006388_2

Produs Nou

Trandafir Stabilizat Galben Mini Expand

Atenție: Stoc Limitat!

22,49 lei

cu TVA

Detalii

Trandafir Stabilizat Galben Mini

Preferatii tuturor, tradafirii se numara printre cele mai populare flori din intreaga lume, inveselind mii de oameni in fiecare zi.

In lume se intalnesc peste 100 de specii, majoritatea originare din Asia si cateva specii native din Europa, America de Nord si Africa.

Trandafirii galbeni sunt perfecti pentru a fi oferiti prietenilor, fiind un simbol al prieteniei si bucuriei, acestia transmitand mesaje de apreciere, fara a avea incarcatura romantica a trandafirilor rosii.

Daca doresti sa inseninezi ziua cuiva, trandafirii galbeni sunt alegerea ideala, galbenul fiind cea mai stralucitoare culoare din spectrul solar si una din cele mai vesele si optimiste culori.

Un cadou care va aduce mereu aminte de clipele dragi petrecute impreuna.

Fiind stabilizate, acestor flori nu le va pali culoarea in timp, asadar daca doriti sa nu fiti uitati prea curand acesta este cadoul ideal!

Datorita tehnologiei de prezervare a plantei, prin extragerea sevei si inlocuirea sa cu glicerina acesti trandafiri isi vor pastra prospetimea si supletea naturala de-a lungul anilor.

Caracteristici

Lungime 27.5 cm
Diametru 3.5 - 4.5 cm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.