Produse Fitosanitare

Sunt 14 produse

Stiati ca statisticile arata ca aproximativ 40% din totalul culturilor sunt pierdute anual din cauza buruienilor, insectelor si bolilor plantelor? Tocmai din acest motiv, produsele de uz fitosanitar (pesticide, insecticide, fungicide, erbicide, regulatori de crestere, etc) nu reprezinta decat un suport pentru imbunatatirea randamentului agricol ...

Stiati ca statisticile arata ca aproximativ 40% din totalul culturilor sunt pierdute anual din cauza buruienilor, insectelor si bolilor plantelor? Tocmai din acest motiv, produsele de uz fitosanitar (pesticide, insecticide, fungicide, erbicide, regulatori de crestere, etc) nu reprezinta decat un suport pentru imbunatatirea randamentului agricol in mod sustenabil pe termen mediu si lung. In alegerea acestora, trebuie sa tinem cont de particularitatile culturilor, a zonei si a factorilor de mediu pentru a pastra un echilibru viabil intre varietatea floristica si exploatarea agricola.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 14 din 14 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.