Tub de Picurare 100m

2000004677

Produs Nou

Tub de Picurare 100m Expand

Atenție: Stoc Limitat!

150,00 lei

cu TVA

Detalii

Tub de Picurare 100m


Instalatiile pentru irigatii cu tub de picurare reprezinta singura metoda eficienta de irigare uniforma pe terenuri denivelate si in panta.


Apa se distribuie in mod uniform, in puncte apropiate de plante, picatura cu picatura, intr-o proportie si cu o frecventa adaptata nevoilor plantei, avand posibilitatea compensarii stricte a evapotranspiratiei, permitand un control riguros al normelor de udare si aplicarea acestora.


Folosind acest tip de instalatie consumul de apa este mai redus reducandu-se cheltuielile efectuate pentru aprovizionarea cu apa.


Instalatiile pentru irigatii cu tub de picurare asigura o sanitate deosebita in raport cu alte metode de irigatii cunoscute, datorita urmatoarelor considerente:
- neudand frunzele si fructele se reduce aparitia bolilor si epidemiilor;
- umiditatea atmosferica scazuta elimina aparitia bolilor criptogamice;
- pesticidele aplicate nu sunt spalate de pe frunze odata cu irigarea, prelungind-se astfel timpul de actiune al acestora, reducand numarul de tratamente aplicate, implicit cantitatea de substante utilizate;
- se reduce densitatea buruieniloir si dezvoltarea acestora ca efect al udarii limitate a suprafetelor.

Caracteristici

Lungime 100m
Diametru 16mm

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.