Tambur Furtun 60m Gol

Produs Nou

Tambur Furtun 60m Gol Expand

Atenție: Stoc Limitat!

175,00 lei

cu TVA

Detalii

Tambur Furtun 60m Gol 


Acest tambur pentru furtun - fara furtun, poate sustine pana la 60m de furtun cu diametrul de 12.5mm, avand un maner metalic pentru deplasarea usoara a bobinei. Este mai lata pentru stabilitate si pentru ca furtunul sa se poata delura cu usurinta.


Realizat din materiale plastice de foarte buna calitate, peretele montabil al rolei pentru furtun facand fata uzurii de fiecare data cand este folosit pentru gradinarit. Garantie de 1 an si piese de schimb disponibile pe stoc pentru a putea folosi tamburul timp indelungat.


Se ofera si elemente de fixare in perete,fiind o metoda eficienta de depozitare. Aceasta va reduce riscuri precum impiedicari, indoiri sau innodari ale furtunului, protejand calitatea si durata de viata a furtunului.


Caracteristici

Reciclabil Reciclabil
Furtun Nu Este Inclus
Fitinguri Incluse
Categorie Tambur Cu Stand; Montat In Perete
Capacitate Tambur 60m

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.