Tambur Pentru 45m Cu 25m Furtun

Produs Nou

Tambur Pentru 45m Cu 25m Furtun Expand

Atenție: Stoc Limitat!

225,00 lei

cu TVA

Detalii

Tambur Pentru 45m Cu 25m Furtun


Acest tambur de furtun de 45m vine la pachet cu un furtun impletit multifunctional de 25m cu diametrul 12.5mm. Dimensiunea compacta si manerul rezistent la uzura face usoara deplasarea in jurul gradinii. Manerul este largit pentru stabilitate, conceput pentru rebobinarea usoara a furtunului.


Realizat din materiale plastice de cea mai buna calitate, tamburul cu capacitate de 45m de furtun va rezista de fiecare data uzurii activitatii de gradinarit. Acesta tambur dispunde de o garantie de 2 ani, fiind disponibile o gama larga de piese de schimb pentru prelungirea vietii tamburului.


Tambur cu diametru mic si un maner extra larg ce fac rebobinarea simpla.


Un design compact, subtire, axa solida si maner robust, permit deplasarea usoara a tamburului de furtun, economisind timp si efort.


Tamburul cu capacitate de 45m are o inaltime mare si un centru de gravitatie coborat, pentru stabilitate. Astfel tamburul nu se va rasturna iar furtunul nu se va debobina.

Caracteristici

Reciclabil Reciclabil
Furtun Inclus
Fitinguri Incluse
Diametru Furtun 25m
Categorie Tambur Asamblat; Cu Stand; Montat In Perete
Capacitate Tambur 45m

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.