Trandafir - Butas, Hibrid de Ceai, Queen Elizabeth, Roz

30000054

Produs Nou

Trandafir - Butas, Hibrid de Ceai, Queen Elizabeth, Roz Expand

Stoc epuizat

4,99 lei

cu TVA

Detalii

Trandafir - Butas, Hibrid de Ceai, Queen Elizabeth, Roz


Hibridului de ceai atinge jumatatea inaltimii dintre cele doua specii care au dus la aparitia sa. Este mai rezistent decat trandafirul de ceai si mai inclinat sa reinfloreasca fata de specia hybrid perpetuals.

Florile au muguri mari cu dimensiuni intre 8-12.5 cm, singulare la capatul unei tulpini lungi.

Hibridul de ceai este cel mai cunoscut tip de trandafir datorita culorii si formei acestuia.

Trandafirii hibrid de ceai au inceput sa castige popularitate abia la inceputul secolului 20 cand s-a inceput incrutisarea soiului - Soleil d'Or, dar soiul care a capatat cea mai mare notorietate este tradafirul Pacii - Madame A. Meilland - prezentat la sfarsitul celul de-al doilea Razboi Mondial, devenind cel mai raspandit soi al secolului 20.

Majoritatea soiurilor de trandafiri hibrizi de ceai nu sunt complet rezistente in zonele continentale cu ierni reci de -25C.

Tendinta soiului de a fi rigid, cu putine frunze si nerezistenta la boli duce la un declin in popularitate printre gradinari si peisagisti care se indreapta mai mult spre trandafirii de bordura.

Cu toate acestea, trandafirul hibrid de ceai ramane un standard in industria florala, fiind folosit mai ales in gradinile mici.

Trandafirii hibrizi de ceai se obtin prin grefarea mugurilor de la o planta mama pe un portaltoi rezistent, de exemplu Rosa multiflora.

Soiurile de tradafir hibrid de ceai crescute in zone continentale sunt mai rezistente fata de cele crescute in zone maritime.

Livrare produse

La Maison des Jardins livreaza produsele prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este suportat in totalitate de catre cumparator, acesta variaza in functie de greutate si dimensiuni.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.